Yoni Van de Cauter

  • Master in de Klinische Psychologie
  • Kinderen, adolescenten en volwassenen

Binnen deze multidisciplinaire praktijk staat Yoni in voor de psychologische begeleiding van kinderenjongeren en volwassenen. Verder werd ook een diagnostisch luik uitgewerkt, waar je bij haar terecht kan voor het afnemen van intelligentietesten of een aandacht– en concentratieonderzoek.

CONTACT
yoni.vandecauter@parmedbelsele.be

Een psycholoog is een compagnon de route die jou bijstaat in de uitdagingen die de tocht van het leven met zich meebrengt.

Yoni studeerde in 2020 af als klinisch psychologe aan Universiteit Gent. Sinds haar studies liet ze zich inspireren door de psychoanalytische en herstelgerichte visie. Ze specialiseerde zich in Positieve Heroriëntering en volgt geregeld bijscholingen en vormingen om op de hoogte te blijven van nieuwe inzichten (onder meer rond (conflictueuze) echtscheidingen, open-hart-cirkels, psychoanalytische kliniek, …).

Stelt het leven je voor een uitdaging, dan gaat Yoni met een warm hart mee met jou op pad. In therapie begeleidt ze jou graag rond thema’s als donkere gedachten, verlies, rouw, angst, de zoektocht naar je eigen identiteit, hoe je in relatie staat tot anderen en andere levensvragen waar wij als mensen mee geconfronteerd worden.

Yoni spitst zich toe op de psychologische begeleiding van kinderen, jongeren en volwassenen. Er wordt een persoonlijke begeleiding aangeboden die rekening houdt met de specifieke eigenheid en de verwachtingen van de cliënt.

Ook voor observaties, intelligentie-, aandacht- en concentratieonderzoek kunnen kinderen en jongeren bij onze hartverwarmende collega terecht!

Yoni is dogmom van Mauro en Mira. Haar vrije tijd brengt ze graag door in de warme nabijheid van vrienden en familie.